I made this widget at MyFlashFetish.com.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 27, 2011

Lirik Baik Baik Sayang - Wali


Aku tak ingin kau menangis bersedih
sudahi air mata darimu
yang aku ingin arti diriku
kan menghapus dukamu sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku


l_4b47110bb03a4a5380c42f45c6ef684f.jpg

Love u honey bie
Mr AH

Monday, February 21, 2011

Saya sedih

:(

Memori berkasih


Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta

Bermusim kita bersama
Menyemai ikatan cinta
Tak mungkin kasihku hilang
Kukunci hati untukmu

Ku genggam kenangan indah
Simpanlah senda gurauan
Andainya kau kerinduan
Itulah jadi penanwar

Sungguh ku terharu dan pilu
Kasih kusemai kau abaikan

Putusnya ikatan cinta
Mungkin tiada jodoh kita

Menangis hati ini

Ku juga bersimpati

Hancurnya harapanku

Maafkan sayang

Kasihmu yang berubah

Aku pun tak menyangka

Itulah alasanmu, pergilah sayang

Biar rindu di kejauhan
Menemani hati yang gelisah
Semoga bertemu jua kebahagiaan

( ulang dari 1 )

( L )
Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
( P )
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta
( L & P )
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang menimpa

Memori berkasih


Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta

Bermusim kita bersama
Menyemai ikatan cinta
Tak mungkin kasihku hilang
Kukunci hati untukmu

Ku genggam kenangan indah
Simpanlah senda gurauan
Andainya kau kerinduan
Itulah jadi penanwar

Sungguh ku terharu dan pilu
Kasih kusemai kau abaikan

Putusnya ikatan cinta
Mungkin tiada jodoh kita

Menangis hati ini

Ku juga bersimpati

Hancurnya harapanku

Maafkan sayang

Kasihmu yang berubah

Aku pun tak menyangka

Itulah alasanmu, pergilah sayang

Biar rindu di kejauhan
Menemani hati yang gelisah
Semoga bertemu jua kebahagiaan

( ulang dari 1 )

( L )
Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
( P )
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta
( L & P )
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang menimpa

Resepi berkasih

( Spin: )

Benarkah cinta
Bawa bahagia
Ceriakan hidup insan
Benarkah katamu
Redupkan derita
Jika tiada rasa sayang
Tiada kekasih

( Siti Nordiana: )
Ahhh...
Cinta yang sejati
Membawa cahaya
Menyinari hidup kita
Tunjukkan setia
Karamkan di jiwa
Tanda bahagia

( Spin: )
Dah lama ditanam kasih
Mengapa orang tak setia

( Siti Nordiana: )
Sabarlah sabarlah sayang
Pasti kan bersemi jua

( Spin: )
Dugaan pastikan mendatang

( Siti Nordiana: )
Walaupun bukan diundang

( Spin: )
Hilang lah nikmatnya bercinta

( Siti Nordiana: )
Itu mainan bercinta

( korus )
( Spin: )
Rayu merayu pujuk memujuk
Aku tak tahu aku jemu
Bukan ku mahu gagal bercinta
Tidak ku mahu hidup melara

( Siti Nordiana: )
Saling percaya
Saling mengerti
Hindarilah cemburu buta
Usah prasangkah
Hilangkan rajuk
Moga tercapai saat bahagia

( Spin & Siti Nordiana: )
Akan ku cuba hidup bahagia
Akan kutempuh lumrahnya bercinta
( 2X )


Ayat tersirat perempuan

Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?

Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?


Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?

Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!


Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.

Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.


Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.

Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.


Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak, basuh kain-baju lagi...

Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah. Lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.


Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.

Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?


Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you. You baik, memahami bla bla bla...

Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you la... Rasa macam nak jadi awek you je.


Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you yang dulu?

Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.


Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan you.

Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban.Habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.


Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil.

Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.


p/s : pompuan selalunya ta kan luahkan apa yang tersimpan..hhahah

ada jugak yang betul hehehhe

Sunday, February 20, 2011

Kejohanan Boling

Anjuran: PROSTAR Unisel Shah Alam

Tempat : : Megalanes Boling Plaza Alam Sentral

Tarikh : 11 Febuari 2011 (Jumaat) Dah lepas Dah

Masa : 3.00 p.m



Ajk kejohanan J

Hadiah yang ditawarkan

Berserta sijil,medal dan ada cabutan bertuah

Bersama orang kuat PROSTAR

Sepanjang menjalankan kejohanan ini memangla agak penat, tapi pape pun saya enjoy sangat2.. bukan selalu saya nak involve dalam benda2 ni, tapi sekali try memang best sangat2…macam2 yang saya hadapi, dengan 2 hari tak cukup tydo semata-mata nak event ini langsung dengan jayanya

Tapi alhamdulilah,segala yang di rancang telah pun berlalu,sumenya berlangsung dangan apa yang di rancang,.amin J

p/s : Hmm..hari tu jugak merupakan hari terakhir awak contact saya, dan lepas tu saya tak tahu ap cerita awak sampai hari ini,saya doakan awak baik2 je kt sana ea..still miss u


Saturday, February 19, 2011

"Sexy, Naughty, Bitchy"


[Chorus]
I pick all my skirts to be a little too sexy
Just like all of my thoughts they always get a bit naughty
When I'm out with my girls I always play a bit bitchy
Can't change the way I am sexy naughty bitchy me

I'm the kind of girl that girls don't like
I'm the kind that boys fantasize
I'm the kind that your momma and your daddy were afraid you'd turn out to be like
I may seem unapproachable but that's only to the boys who don't have the
Right a approach or ride that makes a girl like me wanna hop in and roll

People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent

[Chorus]

My mouth never takes a holiday
I always shock with the things I say
I was always the kid in school who turned up to each class bout an hour late and when it came to the guys I'd lay, I'd always pick the ones who wont figure out that I am clearly a rebel to the idea of monogamy

People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent

[Chorus]

Sexy... naughty... bitchy...me

People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent

[Chorus]

I like all of my shorts to be a little too shortly
Unlike all of my guys I like them tall with money
I love all of my nights to end a little bit nasty
Can't change the way I am sexy naughty bitchy me

I pick my skirts to be sexy
Just like my thoughts a bit naughty
When I'm out with my girls ...bitchy
Can't change I am
Sexy naughty bitchy me

Tata young :)

Greenade!!

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash


You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

p/s : sumpah saya rindu awk MR AH
saya rindu masa2 awak dengar sume masalah saya
saya rindu nak jumpa awak
saya tetap akan tunggu awak, walaupun mengambil masa yang lama
insyallah..
kat mana la awak sekarang, macam mana awak sekarang?
sowry entry sakai Mood: sedih menanti

Thursday, February 17, 2011

11 Februari 2011

Tarikh tu sangat memberi kesan pada saya..
knpe??kerana pada tarikh itu n pada pkul 2.45 am..
saya menerima mesej dari si dia yang berbunyi begini..

Mr AH :Saya xsuke pown, awak x paham, kesedihan, kekecewaan,keliru,
sakit yang saya alami..pew yang saye buat demi kita..awak dh hilanghak untuk buat keputusan..saya yang tentukan sekarang..ad perbezaan antara clash n amek masa..arap awak paham..kita tak clash..awak tetap dah berpunya..kita cuma perlukan masa..tunggu kepulangan saya ke pangkuan awak..jaga diri awak sebab masih milik orang..dan setia, jaga kehormatan....ingat..bye..

itula mesej yang terakhir yang saya terima dari dye..ok..saya tunggu dye dan saya masih tunggu si dia mesej saya..tak tahu kenapa?munkin sebab sayang kowt..huhuhuhu...

tapi tibe2...17.12.2011, pada pukul 2.30 am..saya online la facebook macam biasa..niat hati nie nak la usha page dye..try la cari2 nama dye..ok kuar la..then tekan la..tup..tup.. The page you requested was not found.....( tak tahu la nk kata apa la dlm hati..sedih tak terkata..saya masih menunggu dye..berharap dengan jawapan dye..tapi ni y saya dapat..kenapa??sya sedih sangat....saya masih ta bole terima kenyataan sebenarnya)..

p/s : Saya sedih sangat sekarang ni..:(

Wednesday, February 16, 2011

Sedihnya..

Tibe-tibe aku sebak semacam..
kenapa??
aku rasa aku dah ta da kekuatan la..
aku rasa aku lemah sangat2...
aku perlukan orang2 yang selalu ada di sisi aku macam dulu..
bile dh ad perasaan macm nie..mula hati aku tak tenteram..
aku rasa aku dah macam orang bodo la..

p/s : kenapa awak saya macam ni ea..

entry mengarut dan merepek..
konon rindu sume benda..tp satu pun tak bole letak harapan..
ok..saya mengarut...bye2

Tuesday, February 15, 2011

Am i stupid?

Am i stupid??
still wait and give ma hope to u..
i dun no y?
but i think..better we go in our separate ways..
i can see that u can live without me...
so im happy to you dear..

i dun like to c u on9 n never say hello to me..
i feel so sucks..
i hope u dun blame me if one day u on9..
u can't c me on9 anymore..
i feel like to delete u from my friends list..
u knoe y??because i hate being like dis..
i can't talk with u, i can't say anything 2 u..
maybe u like being like dis..ok, im very sad..

p/s : Mood : Frustrated

Monday, February 14, 2011

Day 5

  • Today is the fifth day of that you do not talk to me. when i online, i see you already online, but never once you comment or ask me sumthing
  • why? do you really want this kind of relationship that we are have, if you like being like dis, ok i will folllow ur flow in any direction.
  • why??because I read your status, there are offensive and hurt me da most, I do not understand why dis happen
p/s : sungguh tak sangka..jangan tuduh or wat andaian sendiri if tak tahu pape..saya still sama sebab saya masih wait 4 sumthing..kalu awk y dh decide with ur own decision..ok saya follow je..
tapi saya tengok awak bahagia jer..im happy 3 u :)

Sunday, February 13, 2011

Aku tengok kau bahagia je..

hmm...untungla..
kalu ak perasan..ak rasa kau macam bahgia je sekrang,,
bagusla kalu macm tu,,
aku hepy untuk kau..
aku pun malas nak pikir ap akn jadi kat ak..
hmmm....ntahla..life ak..
aku malas la nk pk..
rasa macam semak je...

p/s: entry cam bodo je...aku memang banyak bunyi n suke megarut...
aku suke ,kaw ta suke...ignore la..

entry ni bukn nak sakitkan hati sesape..juz nak sakitkn ati aku je....

bye2..

Tensiion!!

Aku tak tahu kenapa kepala aku berpinar2..
munkin ak pening sangat or aku sakit..
entahla..aku pun tak tahu..
banyak benda yang aku tension sangat..
tapi aku tak tahu la...kenapa benda ni asyik jadi kat aku je..
aku sedih sangat...

p/s: mood aku tengah tak stabil...
aku sakit pale...

Bye2..

Friday, February 11, 2011

itu Keputusan awk kn









p/s : Amek la lama mne awk nak..awk y buat keputusan kan..
kalu awak rasa lepas awk dh ada keputusan..n keputusan awk tu bukan untuk saya..
lebih baik, awk jangan contat saya dah..dan saya akan faham sendiri..
good luck dengan keputusan awak..

Wednesday, February 9, 2011

Syukur

Amin dan alhamdulilah...
saya masih hidup..
saya berterima kasih padaMu, kerana bagi saya peluang lagi untuk hidup..
saya pernah terfikir,munkin suatu hari saya tidur dan tak terus bangun macam mana...
Tak sempat saya nak minta ampun n maaf kat mak abah saya, bf saya dan kawan2 saya..

Terima Kasih sekali lagi..
kerana engkau bagi saya peluang untuk melakukan semua itu..
saya menghargai sangat..
lepas ni saya akan hargai apa yang saya ada..
sayang apa yang saya ada..dan terima apa orang kata pada saya..

saya pun hanya manusia biasa..yang akan kembali padaMu..

p/s : bersyukur sangat2 kerana tak teruk..kepala sangat sakit sekarang...ok, bye2..

Tuesday, February 8, 2011

Cinta VS Suka :))

Cinta vs Suka

Apabila diajukan pertanyaan apakah perasaan yang terbit dalam hati mereka terhadap pasangan masing-masing sama ada cinta atau suka, pasti ada ramai antara mereka yang akan terdiam dan serba salah. Tidak tahu yang mana satu jawapan paling tepat. Ada rasa cinta dan dalam masa yang sama ada juga rasa suka. Namun harus diingat cinta dan suka adalah dua benda yang berbeza. Diakui ramai yang keliru dengan dua istilah ini kerana agak sukar untuk mengenal pasti keduanya. Berikut disenaraikan perbezaan antara cinta dan suka

1. Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdengup kencang….

* Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira..


2. Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta,kita akan kaku..

* Tapi jikalau kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka,kita akan tersnyum..


3. Di depan orang yang kita cintai,lidah kelu untuk berkata-kata..

* Di depan orang yang kita suka,lidah bebas berkata apa saja..


4. Di depan orang yang kita cintai, kita menjadi malu..

* Di depan orang yang kita suka, kita akan tunjukkan diri yang sebenar


5. Kita tidak boleh merenung mata orang yang kita cintai..

* Tapi kita selalu merenung mata orang yang kita suka…


6. Bila orang yang kita cintai menangis,kita akan turut menangis..

* Bila orang yang kita suka menangis,kita akan turut membuat dia gembira..


7. Di depan orang yang kita cintai,musim sentiasa berbunga-bunga..

* Di depan orang yang kita suka,musim itu cume berangin saja..


8. Di depan orang yang kita cintai, kita takut untuk berterus-terang kerana terlalu bimbang si dia akan terguris

* Di depan orang yang kita suka, kita terlalu mudah untuk berterus-terang kerana kita yakin terus-terang itu paling baik untuk menjaga kerharmonian perhubungan kamu dan si dia..


p/s : Saya rasa My love is only 4 my Honey Bie and it real :))

Monday, February 7, 2011

Reunion!! Best sangat..Rindu Korang..

Tempat : Rumah Myra Burn
masa : 3.00 - 6.00 ptg ( tak kan pagi kowt)
Menu : Bihun Goreng, Air Kaler Hijau ( ntah tak tahu air ap), Puding Roti, Agar2, Limau (of coz la sebab raya cina kan), Donut , Popiah basah dan kering, Kacang Kuda, dan pelbagai jenis keropok dan biskut..
Vvip : Sume Pelajar dan Bekas pelajar Sekola Menengah Kebangsaan Sungai Limau...
Themes : Merah n Hitam ( tapi ramai yang datang pakai macam2 kaler,kelakar..hahahaah)


lama gila tak jumpe..still dapat borak macam dlu2 kn...miss giler kt korang..
kelakar gile, pantang nampak camera nk snap pic, sume cepat2 kn..hahahhha


Budak laki y tak ra mai datang...maklum la..blajar jauh2 sekarang..susa nk jmpe..tak macam dulu..nway thanz to Firdaus, khalif, fadmie, rohaizam n anuar y sudi datang kn..


pic kaki..hahahah..macam ta da motif kan..tapi aku suke..lama gli ta jmpe kawan sekola..

time makan2..Thanz to myra burn,,sebab sponsor makan n minun..
n thanz jugak pada mak teh aka Fizah Ahmad sebab sponsor pinggan n mangkuk..hhehhehe..
dan sekali lagi..thanz kepada sume y bawa snack..heheeh..enjoy jmpe korg..

saya, bihun n nurul nadiah....s.m.i.l. e :))
makteh syok nya makan...hahahaha

me n myra burn..the planner n everything...she one of my best friend :))

My Friends, My Classmate, My everything..

p/s : Ramai jugak yang datang, dan ramai jugak yang tak datang..disebabkan komitmen len...korang memang the best la..korang la kawan bek ak sampai mati..
  • Lepas ni kita plan g titi hayun pulak ke...hahahahha...(mane la tahu kan)
The End
Best Friends Forever :))

Miss U la Bie...

My Honey Bie : Mr AH

Tempat : Sunway Pyramid
Motif : Dating la..hahhaha :))
Movie: Mula2 nak tengok movie, tapi tak jadi..
so kami shopping la..hahha..


Tempat : Mid Valley
Motif : Dating Jugak...
Movie : Damping Malam..
Tempat : Jaya Jusco, Bukit Tinggi, Klang
Motif : Dating lagi..hehehhe
movie : Macam2..hahaha..

p/s: Entry jiwang sikit..sebab i miss my honey bie..

Aku Busan La Bodoh...

Entry kosong..

p/s: sowry tengah ta da mood nak tulis panjang,,
mood: tengah buhsan n miss sumone..

Movie!!

Jay chou nie tersangat la kiut..
hehehheh..overall memang best cite nya..

The Rock...saya memang peminat dye dari dye men gusti lagi...
cite ni pun best jugak..banyak aksi...:)

hahahah..cite ni memang kelakar habis..suke tengok Ben Stiler berlakon..
funny..



cita lakonan Andy Lau, Jackie Chan and Nicholes tse nie memang best sangat..jackie dalam cite
ni jd tukang masak..kalu nk lawan je mesti pakai kuali..memang best...tapi overall kisah ni more tu Andy Lau..

Tron..best la jugak...hehheh:P

p/s: sume cita yang kat atas ni..sume best2 belaka...thanz to my Honey Bie : AH
sume cite ni dye yang download kan..so dye kata tak payah tengok wayang..membazir..kalu nak tengok movie..g nan dye je..ehehhe,
so betul jugk apa yang dye kata tu...thanz bie...miss u..

Sunday, February 6, 2011

Tag by Siti..

Starting time : 8:16 pm
Name : Fazdilaila Fazilah
Eye Color : Black/Brown
Shoe Size : Em, 5/6:)
Hair : Err, hitam la kott.
Piercing : telinga jer..hahaha
What are you wearing right now : bju tidur .
Height : 159cm
Where do you live : Shah Alam
Favorite Number : Erm, 19 mybe.
Favorite Drink : Fresh Orange
Favorite Month : Disember coz my birthday :)
Favorite Breakfast : Coco Crunch :)

HAVE YOU EVER
Broken a bone : yes!! it hurt..
Been in a police car :tak
Fallen for a friend : Hm , tak kott .
Fallen for a guy/girl in a short period of time : yeah hahhaha :)
Swam in the ocean : Yes..
Fallen asleep in school : selalu la jugak..
Broken someone's heart : Yes and sowry sesangat yerr .
Cried when someone died : tipu laa kalau gelak -.-'
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Err, not really. (usually he will cll or I will call)
Save e-mails : errr 0.0
Been cheated on : yes...

WHAT
Your room look like : kemas, bile tengah rajin..
What is right beside you : my hndphone (sony erikson)
What is the last thing you ate : Kfc :))

WHO
Who did you last yell at : myself .
Who was the last person you danced with : huh? my cazen at kedah :)
Who last made you smile : Of course him ♥ AH

FINAL QUESTION
What are you listening to right now : Greenade by Bruno Mars :)
What did you do today : Arrived from kedah to shah alam
Are you the oldest : yes and im the only child :)
Indoors or outdoors : Hm , both

TODAY YOU DID
Talk to someone you like : bestiee and him
Kiss anyone : him him ♥ hahaah :)
Sing : Errr..with him :)
Miss someone : Kalau bole setiap saat -.-'
Eat : mestilaa .

LAST PERSON WHO
You talked to on the phone : Amirul Hakim Roduan
Made you cry : HIM and friends and sometimes myself .
You went to the mall with : bf and friends
Who cheered you up : Family friends and bf :)

HAVE YOU
Been to Mexico : pergh!! lambat lg smpai -.-
Been to USA : lagi la tak kn...

RANDOM
Have a crush on someone : Yes and its him ♥ AH
What books are you reading right now : Journal
Best feeling in the world : make my family proud of me
Future kids name : tak pikir lagi..haha
Do you sleep with a stuffed animal : nope..
What's under your bed : beg , ksut , mcm2 lagi . HAHAH
Favorite sport(s) : Badminton :) saya rasa
Favorite place : rumah..for sure..
Who do you really hate : banyak gila..
Do you have a job : student lagi lorh
What time is it now : 8.34pm..:(