I made this widget at MyFlashFetish.com.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 31, 2010

Happy New year !


HAPPY NEW YEAR!!!
so berakhirnya tahun 2010...
selamat datang 2011...

p/s: new year, new life , new friends (macam ada kawan baru je)

Thursday, December 30, 2010

Bye2 2010, Hye 2011

New year!! wah2...Bye2 2010, Welcome 2011...banyak sangat memori sepanjang tahun ni..
tahun 2010 ialah tahun yang paling ta bole lupa..
yela..dalam tahun ni jugak aku excident teruk giler!!
yela..kena langgar dengan kereta, dan oleh sebab itu jugak myebabkan aku terlantar kat tilam selama 3 bulan..perrgh!!! sangat sakit..so lepas ni, insyallah dah ta nk jatuh or xcident lagi..
sakit dooowh!!huuhuhuhhu...dalam masa tu juga..my opah telah kembali ke Rahmatullah..
sedih sangat..tapi bak kata orang bijak pandai..setiap yang idup, sume akan pergi!!

Dalam sedih2, ada banyak jugak cita yang best2..thannz to all my family, friends and my boys..
u guys complete my year with awesome..

AZAM tahun baru??

  • Nak buat sume azam yang tahun lepas yang tak sempat buat.
  • Menjadi lemah- lembut (macam mustahil je)
  • Nak jadi seseorang yang orang pandang
  • Nak kurangkan baik hati (macam bek sangat)
  • Tak nak fikir tentang orang yang banyak buat sakit hati
  • Active sport (macam mampu je)
  • kurangkan berat badan yang melampau ni (insyallah)
p/s: tak tahu la apa lagi..tapi kalau ad azam lagi..nanti saya tambah ea..so wish me Good Luck!!

Wednesday, December 29, 2010

Apa Salah Aku!!

weyh!!! sini aku nak tanya kaw...
asal kaw kerek sangat dengan aku...
aku ada sala nan kaw ke..
asal kaw nk kawan dengan kawan y sama macam kaw je ea..
eeaa..aku tahu la kaw tu up!! sume orang sayang kaw,,sume orang suke kaw..
so kaw bangga sangat la..
eeyh!! tolong la..tak perlu la kaw nak layan aku cam s.... je..
sumpah beb!! aku terasa..aku banyak kali kowt diam..
dan aku akan terus kekal diam..
so kaw bole wat apa yang kaw nak..
aku pun ta heran la kalu kaw nak menyombong dengan aku..
so what???? i dun care if u dun like me..n pretend to be friend with me..
so after dis..Go to the hell la...

p/s: plizzz..ignore entry aku neyh..mood tengah bengang + mara + kecewa..
aku dah ta nk tolong kaw dah..so lepas neyh jangan nak buat muka sangat dengan aku..
aku sayang kaw..tapi kaw??wuteva la..:(

Malaysia!! congrats..


im proud to be Malaysian!!

MALAYSIA mengesahkan status sebagai ‘Raja Asia Tenggara’ apabila dinobatkan juara baru Piala Suzuki AFF edisi kelapan apabila menewaskan Indonesia dengan agregat 4-2 di Stadium Gelora Jakarta semalam.

Kejayaan ini membolehkan Malaysia mencipta sejarah meraih kejuaraan kali pertama Piala AFF Suzuki sepanjang 14 tahun kejohanan ini mula dilangsungkan serta menjadi pasukan keempat bergelar juara selepas Thailand, Singapura dan Vietnam.

Skuad Harimau Malaya yang turun dengan bekalan tiga gol pada aksi perlawanan akhir kedua di Stadium Gelora Bung Karno nyata tidak gentar dengan sorakan kira-kira 95,000 penyokong Sang Garuda di dalam stadium.

Mereka sebaliknya turun dengan penuh bersemangat dan bijak mengawal permainan bagi mengekalkan kelebihan tiga gol yang dimiliki hasil kemenangan di perlawanan akhir pertama di Stadium Nasional, Ahad lalu.

Separuh masa pertama memang mendebarkan untuk jutaan rakyat Malaysia apabila Indonesia yang turun untuk mencari jaringan besar melancarkan serangan sejak minit pertama perlawanan lagi dengan sokongan kira-kira 200,000 penyokong di luar dan di dalam stadium.


p/s: Tahniah sekali lagi puak pasukan malaysia..

Monday, December 27, 2010

Mak...Abah...miss u...





ntah kenapa malam2 cam neyh..
tibe2 je rasa cam rindu sangat kat mak dan abah..
bile la dapat balik neyh...
ta sbar nak cuti..dapat balik kedah..yay!!
tyme sorang2 cam neyh la..rindu sangat nak stay kat umah,,
at least!! kalu sunyi..masih ada mak..
kalu kat sini..sunyi..trus btul2 sunyi..empty..
miss my mom n dad....ta sabar nak balik..
nak makan masakan mak..
nk makan laksa,tomyan n sume la y mak masak..ngeee..

p/s: entry sal rindu mak n abah...
mak, abah tunggu cek balik taw..heheheh

shhh....

Apa yang saya patut lakukan sekarang!!
saya tengah sedih dan keseorangan sekarang!!
tiada siapa disisi saya untuk mendengar luahan hati dan perasaan saya..
apakah betul saya tak sepenting macam orang lain..
adakah betul saya bukanya diperlukan sangat?
yela..orang akan cari saya bila dia susah..
time happy, senang, enjoy..saya mana perlu pun..
dulu saya tak kisah jadi macam tu,

sebab saya pikir saya buat untuk tolong kawan2..
tapi bila lama2..baru saya sedar..kepentingan saya hanyalah sekadar bila susah..
wahh!!pedihnya hati saya..dulu kau sorang-sorang, ta da kawan..kau ajak saya kemana2 pun nan kau..teman kau makan, lepak dan semua la..
tapi sekarang kau dah ada kawan baru, kau lupakan saya..kau anggap saya ta wujud pun sekarang..
kau siap bole minta tolong saya pulak.ntahla...saya pun tak paham..
kenapa mesti kita berkawan dengan memilih bulu je..
y mana macam down sikit, cam tak pandai sikit..sume orang ignore kan..
kalu yang pandai..bole bawa diri..sume take advantage..
kenapa la yang pandai2 ni,tak bantu yang tak pandai2 neyh..
tak salah kan kalu kita share ilmu..ta da sapa y untung dan rugi..
suume neyh terletak kat bahu kita je...bukannya ad orang yang menghasut kau jangan kawan nan orang ni or pilih kawan tu..
tak!!!sume ini terletak kat dalam diri kita..
sememangnya Allah..telah bagi kita akkal dan fikiran yang cukup sifat untuk kita berfikir..
tapi disebabkan akal ni la..ada orang alpa..ada org yang bongkak diri..bermegah dengan kepandaian yang mereka miliki..

kenapa perlu ada orang yang macam tu kat dunia neyh...huhuh
saya dah banyak kali menangis sebab diperlakukan begini..
aku tahu, munkin aku bukan kawan y terbaik penah kau ada..
tapi sebenarnay,,,ak telah mencuba untuk menjadi sebahagian kawan kau..
tapi kenapa,apa yang aku buat kepada kau,.kau tak penah nampak..
aku sedih...terasa dan tak sangka..
tak sangka..kau hanya perlukan aku time kau sorang2..
tapi sekarang..kau dah ada kawan..kau lupakan kisah kita..

p/s: maaf entry emo sikit..tibe2 ak sedih gila..mula2 tak nak la cita kat sini..tp orang yang aku perlukan ada hal..disebabkan terlampau sedih sangat..aku pun story la kat sini..k la..ni la serba sikit yang jadi kat aku..korang???mesty ad y jadi kan..so samala kita..

Sunday, December 26, 2010

Hari Ahad Yang paling Buhsan..



  • Apa yang aku buat hari nie?
  • aku ta buat pape...
  • seingat aku dari ak bangun tido sampai la aku tydo balik malam karang..ak ta da buat pape...
  • wah!! life aku sangat boring kan..
  • nak kuar tapi letih...tp bile terperuk je kat umah..dah nk gile aku jadinya..sekarang baru kul 8.00..dan aku tak tahu nak buat ap..
  • otak aku dah bluursss gile kat rumah neyh..oohh my dior!!..sumone please help me!!
  • mood: gilo tahap maksima..suh bf call dye pulak tak banyak kedit..i miss him..ta kn nak cakap lama sikit pun tak nak..huhuhu


p/s:maaf enty y buhsan..sebab aku pun buhsan..

Saturday, December 25, 2010

Terima Kasih!!


Birthday saya tahun nie sangat la seronok dan happening!!:)
Firstly anne,ivan dan kawan ivan, divya celebrate birthday saya dan myra kat Dataran S.A
hhehheheh..mule2 memang la nak mara kat anne sebab main tinggal saya dengan myra kt dataran tu,tp 15 minit lepas tu dorang balik bawa kek..fuuhh!!terharu sangat..thanz korang
SAYANG KORANG GILE2!!


Second, g celebrate birthday saya kat sungai chongkak, g mandi2 dan makan kek lagi..hehhe..
tak silap saya,makan kek je kan..tp appe pun thank sekali lagi..:)

lepas nie tak sabar pulak nk dapat hadiah dan celebrate dengan mak dan abah..hope sangat2 cepatla cuti..hhihihihih

p/s: 19 December 1991 saya dilahirkan dan pada 19 december 2010 genap la sya berusia 19 tahun..wah!!muda lagi...hehhe:} (padahal ta sedar diri dh tua)heheheh

Thursday, December 23, 2010

14 cara untuk jadi GIRLFRIEND hebat!!

  • Untuk date y pertama,tak perlula memanggilnya dengan panggilan manja
  • Jangan memaksa si dia untuk menganggap kamu sebagai teman wanita biapun selepas kuar beberapa kali keluar dating
  • Jangan bercakap soal perkahwinan dan anak pada awal perkenalan
  • Cherish utr time 2gether,it the only time this person will be new to you.be patient and enjoy masa kamu berdua
  • Be honest, kalaupun kamu yang silap, cepat-cepat lah mengaku kesalahan dan minta maaf.
  • Apa y berlaku stay positive! Jangan kerana terlalu menjaga hatinya, kamu kena setuju dengan setiap perlakuannya. No matter what,have a good sense of humor.have inside jokes together. Be spontaneous, be happy
  • Simple, unexpected gifts for no reason once in a while. Nampak je dia orang ta kesah, tapi serius beb, jauh kat hati tu diorang sebenarnya ckup appreaciate care and love apa y u all beri
  • Takes interests in his interests, tak perlula kamu berpura2 suka kn bola semata2 si dia gile bola, cukupla sekadar kamu faham mengapa dia minat sesuatu benda tu
  • Be humble and outspoken at the same time
  • Let him live his life…kamu tu baru jadi gf si dia, jangan fikir kamu berhak untuk curi sepenuh masa dan perhatiannya. Kalaupun sayang sangat..jangan pula sampai jadi obses. Ingat, dia tak perlukan kamu berada di sampingnya setiap saat. When he needs some space, don’t take it personally.
  • Jangan pernah stop masa kamu untuk berkawan dengan geng2 lama kamu semata2 kerana si dia.
  • Usahalah menjadikan hubungan kamu berdua lebih strong. Try different and new thing together. Relantionship are about having fun together,learning together and growing together
  • Don’t cheat. Some girls cheat hanya untuk menarik perhatian sidia!! Arggh..itu kerja gila. It always backfires.
  • Ketahuilah jealousy is a very dangerous thing.Jangan sengaja nak uji si dia untuk membuat dia rasa cemburu.

p/s: hanya sekadar tips sahaja,kadang2 kita tak tahu y kita adalah gf y terbaik untuk sidia atau tidak,munkin dengan sedikit tips, hope dpt membantu korg!!

Hari Khamis!!


  • Hmmm..ap y ak buat sepanjang hari neyh, ak bangun pun dh tengah hari dan terus siap2 nak g kelas sir sam
  • tibe2 kelas cancel la pulak, ap lagi ak balik la..
  • sepanjang hari aku menghadap lappy sampai mata aku pun dh sakit
  • tapi tapela..asalkan ak tak buhsan sowg2
  • last sekali malam pun dah menjelma,ak pun ready nk tydo
  • pls:buhsan kn jadual ak..hahhaha:)


Thursday, December 16, 2010

All different!!

  • arghh....why???
  • ta phm la...i juz perasan dat people around meis getting far...(not close) ntah apa2 la y ak mrepek..ignore je..orang y aku pnh rapat dlu..skrg dh jauh dri ak..
  • ak rindu waktu2 dlu..ad gelak tawa n everything seem nice n fun..but all dis sume mcm dh ta kn ad smpai ble2..
  • hmmm...i miss the old tyme...knpe i tgh sume berubah..dari kawn2 until la org y kite love da most..makin lame..makin len..makin berubah..
  • btul la ap org kata...bile kita dh masuk u...ap y jd tyme skola dlu..ta sme nan ap y akan jd tyme kite kt u..
  • from dat we can learn everything..frust,tension,annoying and sume la..dlu kalu gdo tyme skola..abes kt situ je..sok kawan blik..
  • tp kalu kt u..sume tu akn kekal smpai mati..kbykn la..bukn sume..tak thu la knpe ati neyh..sebak semacm je..ase cm nak nanges je malam2 neyh..ntahla..im juz pray 4 myself to be strong!!
p/s: i need sum one by my side...i need friend dat can hear all my prob..
i need people who can advise me anything..i miss my best friend umi fathihah, noor amira bakar, noor atikah, siti hawa, nurul faraliza n nikki astri..
i miss u guys...:) u guys is the best friends dat i ever had

Tuesday, December 14, 2010

It December!

wwoow!!dh masuk december...
punya la lama aku update blog!!
hmm...kalu nk ikutkan byk y ak nak update..
yela..byk tol aktiviti y ak wt dlm buln december neyh..
tp stu pun ak ta update...sorila ye..
umah ak ta internet..sbb tu jarang on9..
tp pape pun,rndu nk tulis kt blog..
munkin 2,3 ari lagi ad la tu internet kat umh ak neyh...

p/s: ta sbo nk on9 24 jam tak berhenti..hehehehe:)

Saturday, November 20, 2010

8 simplen rules to tackle him/her


1. Yakin diri

2. Selalulah bersikap ramah dan mudah dihampiri

3. Selalu senyum

4. Pandang mereka dan senyumlah

5. Cari minat yang serupa

6. Penampilan sentiasa kemas dan seronokdi pandang

7. Jadi diri sendiri,jangan sesekali berpura-pura

8. Don’t lie to them to make them like you.

p/s:sedikit tips y diadaptasi dari buku..hehheeh

Sawah Padi n kami!!

wah!! dh lma ta jenjalan kt sawah padi..hehheh...padahal depn n belakang umah..penuh nan sawah padi....maybe ta da mase kowt..tp ptg sebelum ak berangkat pulang ke Shah Alam,ak m.dak jannah, maksu,k.ngah n suwari sempat la jugk merayau2 tgkp gmbr kt bendang!!hehhe

with my beloved m.dak...tak lmbt lg dh nk tunang...lps neyh dh ta bole nk lyn kmi lg..yela orang tu nk layan p.dak..heheheh(ta sbo nk dpt m.dak)

dis all my memori nan dorg b4 berangkat blik..padahal ad ramai lg cazen y menemani masa cuti ari tu..tp tyme tgkp gmbr neyh..dorg tada..heheheh..sowry cazen..next tyme ok..hehehhe

p/s: gonna miss all of them..dun wory..if ad cuti ag..kita lpak lg k..
love all of u guys...
to maksu:good luck SPM
to makdak:good luck in new life soon!!
to k.ngah: congrats 4 da UPSR result..
math 'A' tu..pandai2..
to suwari: ta moh nanges2...t abah dtg mek la ea..heheheh
to abang: walaupun ta da pic..good luck in ur life..n if u can stop smoking..heheeh
to kakak:good luck spm tu..
n to me: good luck 4 new sem..argh!!rasa cm ta nk blik..tension2..

Tuesday, November 16, 2010

Alhamdulilah!!


Alhamdulilah..result dh kuar..n ak lulus sume..
walaupun ta secantik mane..
tp bole mbuat ak tersenyum tyme tgk result...
hehehhe..
ak bersyukur sangat2!!!

Makan angin!!

dis my mom!!
hehhehehehe...

tyme tunggu makn,,boleh g snap pic

me n maksue


Fuhh!! rasanya dh lme ta tulis pape kt blog..
alang2 on9 ri neyh..nk update sikit...hehheheh
semalam ak nan mak,abah n maksu kuar g jenjalan..
yela...dh lme ta mam kt luar..
b4 g mam, ktrg g TESCO dlu...
tuk membeli barangan keperluan tuk raya n barang keperluan ak..
setelah selesai membeli...kami pun g mam..
hehehhe..mam kt RAKOK seafood..
mmm sedapya..heheheh..
lps raya ak trus nk blik shah alam..
aduh..penatnya...tp tape..y pntg cuti nyh paling best!!!,heehehhheeh

p/s:abah ta da..sb dye ta suke tgkp gmbr..malu agk nye..hheheheh

Tuesday, November 9, 2010

Pantai Murni

Dah lama jugk ta update blog..maklumla bz..hehehehhe..lgpun blik kedah,susah nak on9...
tp dalam bz2 tu..ad masa jugk nk kuar lepak2 nan kawan2 skola lama ak..
wah!!!rindunya ak kt dorg...
so pada 6/1i/2010 aku nan kawan g la jalan2,lpak abeskan duet
kt PANTAI MURNI n lepas tu ktrang g PASAR MALAM KT GUAR..
ini adalah pic2 pada ari tersebut..hahhah..poyo tak!!

ini aku..hahahah..
wah!!nek tol badan ak cuti neyh...
tp bukn slalu makn HOME MADE punye masakan..
hehheheheeh...

inilah kawan2 ak..dri kiri AZWA, AK, FIZAH DAN MYRA BURN...


myra kawn ak dri skola rendah lagi..lama tak kami kawan..hahahahha...
tp pape pun ak wish dye good luck STPM t..

me with makteh..
comey je kn..heheheheh

and this is all my fwenz...hehehehhe..miss all my fwenz including sume dak2 Skola Menengah Sungai Limau...n skola Teknik Klang...

p/s: ak sayang kawan ak..
tp skrg neyh ak bnyak makn ati..knpe ea?
ntahla..tbe2 lak emo..tp nk wish all my best to all my fwenz y mek STPM...

Thursday, November 4, 2010

Memori!!

meet me!!

my cazen!!

love them!!

p/s: sweet memori..hehehe:)

We have been 2gether for 2 years..

Alhamdulilah...
finally dh dua tahun ktrg bersama..
menharungi suka duka bersama..
macam2 y kmi hadapi..
yela gduh2,pkul2,nangis2 n everything la..
(padahal pkul tu ta da kna mgena pun..saja nk tambah ja)
hahhahaha...tu y wt hbungan ktrg makin kuat kowt..
hheheheheheehe...tp thun neyh ta dpat celebrate with my honey bee..
sb dye tgh final exam...ak plak tgh cuti..hhahaha
tp ta pela...lpa dye final ktrg maybe jmpe kowt..
miss him so much....

p/s: padahal dh ckup 2 thun..
tp ktrg still gduh...huhuhuhuh..
im sowry 4 everything..tgh moody..
luv you..

Monday, October 25, 2010

Shah Alam ke Kedah

Alhamdulilah..
akhirnya smpai jugk kedah..
my hometown...
really miss my mum n my dad..
Hmmm..yela..dh nek kematu stay dalam bus lme2 sngt..
dh la sejuk giler dlm bus tu..
lps tu ak lupa plak nk bawa bju sejuk..
peergh!!ase cm nak mampus r lme2..
tp finally smpai gk...
b4 smpai abah kol..suh trun kt sungai petani..
ap lg..kelam kabut la trun..
yela tyme tu dh smpai kt s.p..
dlm bus td..tbe2 jmpe lak mber skola teknik lu..
ap lg..smbg2 tgur2..pastu trus trun..hahhahhaha..
tunggu abah pun lmbt sangat..dkt 15 mnit gk..
abah pun sampai...
lpas tu smpai umah,mak plak wt laksa..
ap lg bes nye..hahahah..
pagi2 lg dh mam laksa....mau ta skit prut..
tp pape pun..ak epy....alhmdulilah..
amin..

p/s: lpas sampai ak pun mkn n tdur..
hehhehe..bes gle..then ak g umah tok ak..
yela mak ak nk wt kuih..ak plak lpak with my maksu busuk
n my cute cazen..hahahahhaha

Thursday, October 21, 2010

The Real me!!

Love can make me laugh,Love can make me cry

You can always see me happy
Laughing & taking things cushy
I portray strong personality
to protect from harsh from people around me.

I'm also capable of hurting
and releasing it through crying
No one understand the real me
Cause they don't try to know the deep in me.

Still no one can get close even my boy
to break my walls inside my heart
Hiding inside the truth of me
No one can discover the real me.


p/s: i love to crying,it the ways i keep all inside
i miss the real me, i miss myself!!
i miss the past between u n me!!
now!! u ignore me, it really hurt me!!

Desa Water Park!!

yay!! yay!!hehehhe....ap lg...dh ta da pape...
g la desa water park tuk rilek2 kn otak..
walaupun desa water park ta se grand
bukit merah n sunway lagoon
tp ia still menghiburkan...heheheheh.....

syud,wani n me


me n wani ready nk mandi.
yay2!!


muke syud kelakar tyme neyh
hahhaha....

saat2 gilo!!

dn dis pic d snap oleh wani otw nk gerak n tyme tu sungguh jem..
credit to wani...i like dis pic..heheh

setelah pnt mandi2,men2 n gelak2 sb syud ta bole nek pelambung masa ad ombak..(kelakr sngt)
n kena kejar nan buaya tembaga...n bnyak lg keje gle y ktrg wt...men kt tmpt budak2.
smbil kn tgur nan abg y jge kt situ..hahahaha (macm2 la)..
hahhaha..inilah saat2 release tension kt pale

p/s: dalam perjalanan blik je..macm2 jd kt ktrg..
ta thu npe??munkin akibat singgah tmpat tuuutt kowt..
yela siap sesat 2,3 kali..padahal pergi ta da pape pun..isshh2..
smpai umh nan pasaan tkowt n
trus sakit2 badan..smpai nk mek pen pun ta larat..
ak trus mlelapkan mata ak..
perghh!!letih gile..hehhe maybe next tyme kite g lg ea..
insyallah!!

Merdeka!!

hehhehehe!!
alhmdulilah..dh bes pun final exam..
lega skit ati neyh...
ta pyh nk pk sngt...lps neyh pk result la plak..
hehehehhe...
kata2 tuk paper td: Hmm...alhmdulilah..
ap y ak baca sume msuk...bole la jwb..ta susah n ta sng jugk..
tp MCQ agk susa la gk..hmm...
pape pun..sume dh setel....
dh ta nk pk..hehhehehe..

p/s:skrg nk merdeka jp!!
heheeheh

Kalau la!!

kalau la ak ta mcm neyh skrg???
kn lg bgus....
kalau la ak ta masuk skola teknik?
kn lg bgus...
kalau la mak ta suke sangt masa ak dpt offer teknik?
kn lg bgus....
kalau la ak ta apply masuk skola jauh2?
kn lg bgus...
kalau la ak dpt putar blik masa?
kn lg bgus..
kalau la ak ta jejak kaki kt sini?
kn lg bgus...
kalau la ak masih kt skola lme dlu?
kn lg bgus...
kalau la ak masih seperti dlu?
kn lg bgus...
kalau la ak ta pnh ase skit ati?
kn lg bgus...
kalau la ak ta sambung belajar?
kn lg bgus.....
kalau la sume tu ak ta wt dlu?
kn lg bgus....
knpe??munkin salah pilihan y ak wt skrg...
ak pun ta thu npe..
miss my old me!!
miss my fwenz,they never change!!
and miss spe2 y miss kt ak..


p/s: berapa bnyak kalau la...
ak pun ta thu...
tp sume tu dh jd..ak terpakse truskan
jugk..walaupun ta suke...hahahha..
ak pun ta thu ap ak mrepek..
good luck to me...

Wednesday, October 20, 2010

Sunyi!!


Adakah perasan ini ak sorg je y rasa??
Adakah ak slalu bermain dengan perasaan??
Adakah ak memg slalu sunyi??
Dimanakh org y aku perlukan pada masa skrg?
Adakah dye suda ad pngnti??
Mengapa ak slalu macm neyh??


jawapn: ak pun ta thu knpe ak asek kn macm neyh..
munkin pada dye itu y terbek,tp tidak pada ak..
bak kate dye dlu: ta bek balas2 balik..jgn berdendam
dalam bercinta..
tp sekrg ak rasa dye y berdendam..
adakah ini dinamakan CINTA,SAYANG,KASIH,RINDU
oohhh!! tidak tu sume hanya mainan kata2..
ak berpesan pada diri ak: tape lela..sabr je la..
munkin tu sume ap y dye nk..kita sbgai manusia
tak bole paksa org..ok..ak nk pk positif..


p/s: ak memg ta bole pk positif..
ak pun ta thu knp?tp biala..tu kn perasan ak..
tinggal stu paper lagi jumaat neyh!
I-city paper..wait 4 me!!
home..wait 4 me too..

SAKITNYA!!!

Sakit!! tu je y aku ase skrg..
ak ta thu nk cte kt spe??huuhuhuhuhuh..
kalu cte kt mak..t mak rsau..
ta pela..slgi ak mampu tahan sndiri ak tahan je..

Dh la skit ak y 2,3 ari tu lps tak ilang lagi..
tbe2 tambah sakit lg kt badan ak neyh..
mybe sala ak,jalan ta tgk btul2..
tp nk sala kn lif kt umh ak tu jugk..
kalu tada prob siang td...ak ta kn
turun pakai tangga..
tgh2 ak turun tangga..tbe2 bole plak
licin!! pe lg..jtuh ar..
aduh!! tyme tu ta thu nk kata ap..
sakit sngt kaki ak..tyme tu ap lg y ak bole wt..
nanges je la...huhuhuhuhuhu..:(
dh la dh lmbt nk g exam paper PDL...
tbe2 ble ak bngun...kaki ak dh ta bole jln btul..
blik cm mula2 dlu ak bru smbuh xcident..
peergghh!! seksanya...sampai skrg!!.
ta thu la..nk ckp cm ne skit y ak ase tu..
huhuhuhuh..pedih!!

p/s: setakat neyh ak msih idup n bole gerak..
juz sakit sangt kt kaki tu...
b4 neyh pnh jtuh tngga,,tp ta skit..kali ni len..
skit sngt..blik kedah nk urut nan tokwan..
hope ta jd pape..rsau lak ble kaki ni skit..

Tuesday, October 19, 2010

Rindu Mak!!

mak cek rndu mak..
cek ta suke kt sini..
tension..
mak....tunggu cek balik...
ta sbr nk cuti n ta nk pk masalh n sume la..
mak je y thu n phm cek..
syg mak sgt2..

p/s: wtpe nk rndu kt org y ta kn rndu kita..
munkin dye dh ad org len kt sna..
pttla dh wt bodo kt ak..

saya ingt kte okay!!


hmm...knpe ek??
awk lyn sya cm neyh..
sy ingt awk,saya okayh!!
tp sbnarnya ta..knp???
mule2 memg sy ingt kita okay!!
tp lps sy kol awk smlm???
bnyak kali..awk ta angkat2 pun...
knp ek??


sy pun pk positif,maybe awk study kowt..
sb tu tngl fon kt blik..
ta pela...lps tu saya ad bg mesj.
suh awk kol saya blik kalu awk prsan saya ad kol awk..
sy tnggu mej or kol awk..
smpai ri neyh tada pun...
tapela...sy pk positif lagi...
tp td saya ad kol awk..n finally awk ankt..
sy suke!!!
tp suke sy ta lme pun..
ble sya tny2 awk..awk wt bodo..
jwb cam nk ta nk je..
knpe???
awk dh mluat ngn saya ke???
awk dh myampah nan saya ke???
awk dh rimas nan sya ke??
awk dh fed up nk text or call sy ke??

yer!!!finally sya dpt jwpn sya..
awk memg ta suke org pkse awk.
yela bg awk sy bnyk pkse awk..
bg awk tension n everything la..
knpe ea???sbb bg awk sy bukn mcm y awk nk...
tapela...if awk dh ta nk contat sya..
ap bole wt..sy dh ta kn pkse awk...


p/s:imissyou,,tp awk ta..
sbb awk ta ksh pasl sya..
tapela..suke t awk la..
sy ta nk pkse org y ta sudi..
ta kn sy nk jd baldi cri perigi lak..
hmm...tyme tulis sebak gle..
tapela...manusia memg mcm tu..
ta pnh nmpk ap y kite pnh wt tuk dye,..
jp g ad papet PDL..good luck to me..
n my classmates..

Monday, October 18, 2010

Thanz Honey bEe!!

hmm..
thanzz sgt2 b..
cyg hargai sgt...
syg mnta maf if b4 td
mcm2 sy kte..syg mnta maf..
huhuhuhuhuhuh..
tp thanzz sb kasi syg g..
cyg syg b sgt2..
miss u..

p/s: pdahl dekt 3 jam jugk gdo,bertekak..
im sowry b..thanzz sb kasi...
love u..

Sunday, October 17, 2010

hargai saya!!

hanya stu y saya mnta..
tolong hargai saya...
saya syg awk...
kadang2 ble i perlukn awk..
awk tada..
kalu awk..sy nk thu sumeny tntg awk..
tp awk rahsiakn dri saya..

knpe??knpe??knpe???

p/s: kjp lg exam AVP
wish me luck..
dye ta thu cmne sy pening pale pk sal dye..
sampai ta bce pape tuk final..

miss them soo muuuch!!

miss all of you!!


my maksu busuk n kakak (cazen)

mak n abah
miss them..

abg n me!!

with my only maksu...=)

my lovely mum!!
hahahha..=)
and my one n only
my honey bee!!

ak berjanji!!


Hari ini aku berjanji dengan diri aku..
y aku ta kn gdo nan org y ak syg..
ak thu slama neyh ak dh bnyak wt dye cdih,mara,kcewa dan mcm2 lg..
hanya krana dengan sikap n prangai ak..
ak ta thu knpe??b!! syg mnta maaf sangat2 kalu slam neyh cyg wt b cdyh..
im sowry dear!!cyg syg
b sangat2...
syg thu, b dh bnyak bersabr!! thanz coz sbr nan cyg..
cyg hargai sgt2...to amirul hakim b roduan..
syg berjnji akn cube brubh demi b, cyg dan hubungan kita..
hope hbgan kita...kekal..


p/s : padahal ak dh 2 ari brjnji..tp bru ri neyh dpt mluahkn..
tapela..aslkn kita dh brjnji demi org y kita syg kn..
thanzz b..tp b if ad pape tolong gtw syg,jngn rahsiakn..
jngn off fon..susa nk contat b..(cyg rsau)
i miss you,i love yo
u honey bee!!

love!! love!!


Just Being Me
The life I seek must be fast
The speed of life makes me laugh!
Death's just around the corner for
a Queer like me!
Well so they say all of them Freaks.
Homophobia I really do detest
What I am is what I do best!
Like if you want, Answer! This ain't no test
If you like me, "Great," then we're friends
If you hate me don't make me get upset!
I'm just a Dike whom nobody Straight likes
Well forget you all, cause we love each other
my Baby and I!
You don't have to shake my hand,
I'm not asking you to stare.
If you don't like what you see,
then get the Hell out of here!
I am what I am, So please understand
Even if you don't "Who really gives a damn?"

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart.
Love is like a beautiful flower which I may not touch, but whose fragrance makes the garden a place of delight just the same.
Helen Keller
p/s: just being me..
sekadr ungkapan la..
ntah la..
tbe2 emosi lak..
rasa macm kurang sumthing..huhuhuhu